Niets is onmogelijk bij Blue Workx

“Niets is onmogelijk”. Deze uitspraak is typerend voor Blue Workx bv. Wij zijn een enthousiast team van mensen dat zich heeft gespecialiseerd in producten voor de transport- en betonindustrie en hebben ons het laatste jaar nadrukkelijk laten zien door het uitvoeren van speciale opdrachten bij zeer gerenommeerde bedrijven in het binnen- en buitenland.

Ons motto “niets is onmogelijk” gaat vooral op bij het ontwikkelen van maatwerk producten zo als bijvoorbeeld de binnenladerpallets, maar ook schuinstellingen, opslagbokken en A-jukken. Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Waar wij in uitblinken is onze uitgebreide kennis over transport en opslag van betonelementen. Iedere wens van onze klant wordt door onze constructeurs doordacht uitgevoerd zodat wij een passend product kunnen neerzetten op iedere aanvraag.

Binnenladerpallet

Deze pallet is zeer geschikt voor de utiliteitsbouw door zijn hoger kopschot. Dit geeft meer stabiliteit en de mogelijkheid om de elementen helemaal vooraan te plaatsen, wat weer een hoger wettelijk laadvermogen oplevert van 1300 kg. Met dit type kopschot kan de maximale breedte van de pallet benut worden wat het ook uitermate geschikt maakt voor de woningbouw. Aangezien de elementen voor deze branche meestal lager zijn en veel gebruikt wordt gemaakt van holle wanden. De pallets kunnen al naar gelang wens worden gespoten in iedere RAL kleur. Het is ook mogelijk om te kiezen voor verzinken wat een veel hogere levensduur oplevert.

Ook de houtindustrie heeft ons gevonden. Onze pallets zijn nl ook geschikt voor het transporteren van houten prefab delen. Deze pallets zijn niet op laadvermogen maar op maximaal volume ontworpen. De pallets kunnen worden uitgerust met een rongpotrij positie of een klempaal positie zodat op elke positie een element geborgd kan worden. Ook hebt u de keuze tussen een traanplaatvloer, een Noord Europese vurenhouten vloer van 32 mm dik, of een duurzame lariksvloer met een lange levensduur.

Demontabele opslagbokken kunnen op iedere gewenste lengte gemonteerd worden en zijn aan twee zijden te gebruiken. Door de doordachte constructie geeft het de optimale veiligheid voor de medewerker. Met de compleet verstelbare schuinstellingen kunnen wanden tot vijf meter hoogte met een simpele vergunning vervoerd worden.