Een opslagbok door maatwerk

Voor een grote Prefab-beton-fabriek in het Duitse Hamm heeft Blue Workx de opdracht gekregen om een opslagbok te ontwikkelen voor hun nieuwe opslagterrein.

Als speerpunten kreeg Blue Workx mee: Veilig voor de medewerker, aan twee zijden te benutten, iedere gewenste dikte van het element op elk willekeurige plek te plaatsen, lange levensduur en de bok moest demontabel zijn.

Met deze gegevens zijn onze constructeurs aan de slag gegaan. In samenspraak met onze klant heeft Blue Workx een opslagbok ontwikkeld die veelzijdig te gebruiken is.

Veiligheid voor de medewerker: door het op hoogte geplaatste loopbordes hoeft de medewerker niet meer tussen de elementen te staan om een element te borgen met een borgpen, tevens zijn de twee pengeleiders staand te bedienen.

Aan twee zijden te benutten: doordat onze opslagbokken aan twee zijden te benutten zijn, kan men de meest optimale en maximale opslagcapaciteit bereiken.

Iedere gewenste dikte van het element op elk willekeurige plek te plaatsen: door onze unieke pengeleider is de borgpen naadloos aan te sluiten op ieder element.

Lange levensduur: doordat al onze producten verzinkt worden, is de levensduur aanzienlijk verhoogd.

Demontabel: doordat onze opslagbokken demontabel zijn, kunnen die op elk gewenst moment worden verplaatst of uitgebouwd worden.

Onze basismodule is zes meter maar kan uitgebreid worden met tussenmodules tot elk gewenste lengte van de opslagbok. Onze basismodule is ook ideaal te gebruiken als tussenopslag op een bouwterrein, er kunnen maar liefst 48 wanden van 20 cm dik geplaatst worden in een module van zes meter lengte. Tevens is onze opslagbok met glans door de statistische berekening gekomen.