Maatwerk

VOOR ELK PRODUCT

Vakmanschap

Alle producten van staal, RVS en aluminium maakt Blue Workx van A tot Z. Van tekenen tot fabricage, van conserveren tot montage, Blue Workx levert vakmanschap.

Een verlengde lasrobot is beschikbaar om grote en kleine producten te lassen in grote en kleine series en ook het toevoegen van andere materialen dan metaal aan het product (bijvoorbeeld hout of kunststof) is mogelijk. Alles op maat voor de klant.

Lees hieronder een aantal van de mogelijkheden of stel uw specifieke vraag via het contactformulier. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

TURNKEY OPLEVERING

De projecten die klanten aan Blue Workx uitbesteden, worden turnkey opgeleverd. Activiteiten die niet in eigen huis worden gedaan, zijn in goede handen bij partners waarmee Blue Workx al jarenlang samenwerkt.

Van tekenen tot fabricage, van coating in elke kleur tot montage, Blue Workx stemt alle werkzaamheden op elkaar af en levert het eindproduct op tijd bij de klant af.

Extra verlengde lasrobots

Blue Workx beschikt over een diverse verlengde lasrobots waarmee grote en kleine delen in grote en kleine series kunnen worden gelast. Een uitkomst voor serieproducties van snij- kantdelen, koud- en warmvervaardigde profielen.

De bijbehorende manipulators zorgen dat het laswerk als precisiewerk wordt uitgevoerd.

Metaalbewerking

Laser-, plasma- en autogeensnijden, knippen en zetten het is allemaal mogelijk bij Blue Workx. Evenals metaalbewerkingen, zoals draaien, frezen, ponsen.

Het is daarnaast mogelijk om staal met andere materialen te combineren. Houten panelen in een stalen frame of combinaties van staal met kunststof, het behoort allemaal tot de opties. Blue Workx beschikt over de juiste partners om het totale project uit te voeren.

RVS / Aluminium

Blue Workx heeft een afgescheiden RVS en aluminium afdeling ingericht om het neerslaan van staalstof en daarmee het risico van roestvorming te voorkomen. Alle mogelijke bewerkingen van RVS en aluminium worden uitgevoerd. Blue Workx denkt ook graag met de klant mee over het vervangen van stalen componenten door aluminium varianten. Van alles is mogelijk, van industrieel tot design.

“Bij elk project kijken we eerst of we alle activiteiten in eigen huis kunnen uitvoeren. Is dat niet het geval dan schakelen we betrouwbare partners in om de klus te klaren, maar wij houden de verantwoordelijkheid. De klant vertrouwt zijn producten aan ons vakmanschap toe.”

Rico Schinck, Managing Director, Blue Workx

Stel uw vraag