Over Blue Workx

SNELHEID EN FLEXIBILITEIT

Optimaal in metaal

Bij Blue Workx kan de klant snelheid en flexibiliteit verwachten dankzij een effectieve organisatie en dienstverlenende instelling. Eén contactpersoon maakt duidelijke afspraken en adviseert de klant over mogelijke oplossingen voor zijn probleem, het team zorgt daarna voor een optimale uitvoering van de werkzaamheden.

Expertise

Het team van Blue Workx bestaat uit 25 medewerkers en is al jarenlang op elkaar ingespeeld. Het team is groot genoeg om alle expertise in huis te hebben, maar tegelijkertijd klein genoeg om korte lijnen te combineren met klantgerichtheid. De uitgebreide ervaring die Blue Workx heeft opgedaan in allerlei verschillende branches komt goed van pas in de advisering rondom optimale oplossingen in staal, RVS en aluminium.

Op locatie

Blue Workx beschikt over een ruime werkplaats in Venlo, een eigen montagewagen die volledig is ingericht om op locatie bij de klant vakwerk te verrichten en eigen transport. Daarnaast heeft het bedrijf door de jaren heen een netwerk van betrouwbare partners opgebouwd die aanvullende werkzaamheden verrichten.

COMPLEXE PROJECTEN

Voor complexe projecten rondom staal, RVS of aluminium bent u bij Blue Workx eveneens aan het goede adres. Zusterbedrijf Blue Engineering heeft de technische expertise in huis om mechanische en elektrische engineering en tekenwerk uit te voeren, waarna Blue Workx de producten kan vervaardigen. Bij Blue Workx is uw project in vakkundige handen.