Over Blue Workx

Snelheid en flexibiliteit, meer dan 25 jaar vakmanschap in metaalbewerking en klantspecifiek meedenken, dat is Blue Workx. Bij complexe projecten doet Blue Workx een beroep op zusterbedrijf Blue Engineering, dat zich specialiseert in alle vormen van engineering. Zo is er voor elke wens van de klant, van eenvoudig tot ingewikkeld, een oplossing.

Meer lezen

Producten

Blue Workx maakt producten van metaal die aansluiten bij allerlei branches. De binnenlader pallet bijvoorbeeld is een efficiënte transportoplossing voor prefab betonnen wanden. De chauffeursarea zorgt voor veiligheid in een distributiecentrum. Alle metalen producten worden op maat ontworpen voor een specifieke branche.

Meer lezen

Maatwerk

Alle producten van staal, RVS en aluminium maakt Blue Workx van A tot Z. Van tekenen tot fabricage, van conserveren tot montage, Blue Workx levert vakmanschap in metaal. Een verlengde lasrobot is beschikbaar voor groot of klein seriematig laswerk en ook het toevoegen van andere materialen dan metaal aan het product (bijvoorbeeld hout of kunststof) is mogelijk. Alles in metaal op maat voor de klant.

Meer lezen

 

“Klanten hebben zeer uiteenlopende wensen. Doordat ons team al jarenlang samenwerkt en wij de branches van onze klanten begrijpen, is een half woord genoeg om onze klanten aan oplossingen te helpen die ze zelf nog niet hadden gezien.”

Rico Schinck, Managing Director Blue Workx